Er lidt sur og kan ikke sove

Jeg er lidt sur, og jeg kan ikke sove. Synes ikke verden er helt rimlig, men skidt nu med det for denne gang. I morgen tager jeg til København, hvor jeg blandt andet skal møde Peter Rohde, Casper Madsen, Hans Mogensen og Niels Overgaard, se det er jo ikke tosset.

Har lige fundet min gamle blog frem fra gemmerne og se, hvad jeg skrev for fire år siden i dag.

Det er ikke meget tid, jeg har til at skrive i dagbogen for tiden, men her kommer lige lidt nyt. Jeg har været i København hele weekenden og arbejdet meget. I dag skal jeg til Kolding og dække et pressemøde med Nicki Pedersen, så når I står op i morgen og læser jeres morgenavis, er det sikkert undertegnede, der er avisens speedwayekspert. Jeg ved ikke meget om det, men der er vist både kaffe, kage og sandwich på det fine hotel, så jeg glæder mig.”

Det er lang tid siden. Jeg kan huske, at min computer ikke virkede i Kolding og jeg måtte køre til Odense og skrive historien. Jeg fik dog snakket med Nicki og set Ole Olsen, og artiklen blev vist også trykt.

Print Friendly, PDF & Email