Dagbog fra midten

I aften viser DR2 Christopher Guldbrandsens Dagbog fra midten. Jeg har set den på nettet i dag og den er fremragende. Som jeg ser det, er Anders Samuelsen og Naser Khader færdige i dansk politik efter denne film. Samuelsen fremstår manipulerende og useriøs, mens Khader er totalt uselvstændig, usikker og langt ude i tovene. Se den og kom med din mening.

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Dagbog fra midten”

  1. Helt enig i at Khader var fuldstændig på glatis. Samuelsen var så ubehagelig kold og mon han blot har brugt Khader til at komme tilbage til dansk politik? Jørgen Poulsen var heller ikke just tiltalende (ham har jeg haft så stor respekt for tidligere…).Seeberg så man jo ikke meget til, og måske fik jeg derfor mere respekt for hende. Jeg har det ellers ret ambivalent med det meste til højre for SF…
    Jeg synes det var meget interessant at få lov at se bag kulisserne i dansk politik, og nu må vi så se om det går borgerligt centrum på samme måde..

  2. ja, det var fint at blive inviteret indenfor. mon ikke samuelsen er som folketingspolitikere er flest. jeg tror mere, at det er khader, der er undtagelsen. der er næppe mange, der har så lidt styr på tingene, som han havde. at han nu melder sig ind i v eller k er fuldstændigt latterligt.

    så er der trods alt lidt mere kredit til samuelsen for at køre videre i nødsporet. og borgerligt centrum kommer ikke til at gentage ny alliances historie. for bc har aldrig været noget, og det bliver heller aldrig til noget.

    omkring selve filmen, så er noget af det mest latterlige, at folk er villige til at gå i medierne og beklage sig over, at filmen ikke skildrer virkeligheden, som den var. det er pinligt, og jeg vil anbefale at disse folk selv laver en film næste gang.

Lukket for kommentarer.