Så er der vasket vinduer

Det er noget underligt noget. Jeg har lige vasket vinduer, men hvorfor har jeg dog det? De bliver jo alligevel beskidte igen, og det sikkert snart. De har i øvrigt også striber nu, men de er rene, og så kan man jo bare håbe, at naboerne har set mig vaske vinduerne, så jeg kan få lidt street cred.

Det var en dejlig weekend i København. Det var super dejligt at se Peter, Birna og lille Artur. Det var super dejligt at nyde rusens vingesus i Hans’ vinhimmel, og så var der tømmermændshygge med Niels og Kaya på Vesterbro. En hygge Niels og jeg sluttede af med at se Ron Howards fine Frost/Nixon-film, som varmt kan anbefales. Godt håndværk fra start til slut kombineret med godt skuespil og en super interessant historie fra den næsten virkelige verden.

Print Friendly, PDF & Email