Fodbold

Det er januar måned og det meste af den finere del af den danske befolkning tænker på skiferie, skøjteløb og gåture i snebeklædte skove, men jeg tænker på at spille fodbold. Jeg har ikke spillet fodbold i fire måneder og nu savner jeg det allerede, som jeg har gjort i de sidste mange år. Jeg savner allerede grustræningen, som andre hadede – den elskede jeg. Desværre er der ikke tid til det længere, så jeg må nøjes med oldboys-græsbold til foråret. Andre nyder at spille indendørs fodbold, men hey! Fodbold er og bliver et udendørsspil!!!!! Jeg overvejer at købe mig et par løbesko for at holde formen ved lige, desværre er et par løbesko ikke nok. Det kræver også at man bruger dem på andet end at have stående. Ja det kræver sgu at man løber sig en tur, og det er jeg bare ikke så vild med.

Fodbold er og bliver det sejeste spil i hele hele hele og atter hele verden.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Fodbold”

  1. Jeg savner faktisk også at spille fodbold. Lidt. Men jeg vil altså hellere spille indendørs. Desværre kolliderer indendørstræning og NFL – og det er jo en no brainer.

    Til gengæld har jeg lige købt løbesko … OG jeg har været ude at løbe to gange i denne weekend. Desværre får jeg ikke set så mange gode film, som dig. Og bøger? Njaaa … jeg skriver bøger, jeg læser dem ikke 😉

    Du er en rar mand. Og derfor skal vi snart ha’ en øl på Corner igen.

Lukket for kommentarer.