Her er helt stille

Er lige kommet hjem efter at have været i biografen med Kasper Jensen, hvor vi har set 4 måneder, 3 uger og 2 dage, som er den rumænske vinder af guldpalmen i Cannes i 2007. En barsk og trøstesløs, men alligevel god film, som undertegnede vil give 4 ud af 5 franske tip-tophuer. Det var koldt at køre hjem, men kulde gør godt og indenfor er det dejligt varmt. Lene, Nana og Aske ligger ovenpå og sover. Aske sover nok rigtig fint, helt uvidende om, at det nu i dag den 5. januar er præcis to år siden han kom til verden. Tillykke med det min dreng. Det vil vi fejre med at tage i Zoo alle fire. Nu vil jeg snart gå i seng og nyde de timer det kan blive til.

Print Friendly, PDF & Email

4 meninger om “Her er helt stille”

  1. Ja tillykke med Aske baske bom. Kan faktisk tydeligt huske da jeg fik sms om, at han var blevet født, jeg stod på mit kontor i Randers. En mørk januarmorgen og ikke de mest spændende omgivelser – men en skøn nyhed livede det hele lidt op 🙂

  2. Har du egentlig givet ham det blå øje i fødselsdagsgave?

    “Tak far, du er altid så gavmild”.

  3. Han fik det blå øje den 31. december tror jeg nok, da han bankede hovedet ind i en stol. Jeg synes, han ser sej ud med det øje og han har totalt respekt i vuggestuen.

Lukket for kommentarer.