Der sker ikke vildt meget

“Der sker ikke vildt meget” siger Fischer til La Cour inde i mit 20 tommers Sony-tv, og det har han sådan set ret i. I dag har jeg været en tur i Bilka, sovet middagssøvn i flere timer og set en film, der hed Me and you and everyone we know. Nu er det så Rejseholdet, der kører i flimmeren, og det har jeg været igennem en gang for år tilbage. Men er livet ikke også en lang gentagelse? Var det ikke noget Søren Kierkegaard skrev om engang. I øjeblikket læser jeg Therapy af David Lodge, den handler om en mand, der læser Søren Kierkegaard. Søren Kierkegaard var klog og alt for klog til mig, jeg gad godt, jeg havde tålmodighed til at læse noget af ham, men det har jeg nu engang ikke. Længe leve popkulturen.

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Der sker ikke vildt meget”

  1. Me and You and Everyone We Know er sgu ikke noget at skrive et blog-indlæg om! Næh du, den tyvstjæler alt fra den helt anderledes fremragende Happiness fra 98, som du måske kender!

    Og jeg er altid blevet i så godt humør af at læse David Lodge, og Therapy er en af mine yndlings. Du bør klart læse Thinks bagefter, den er even better tror jeg næsten, at jeg synes! Vildt at din søn er så stor allerede! Kh Ricki

  2. Som jeg skrev, så sker der ikke vildt meget og du har ret i me and you and.. ikke er nogen super film. Jeg har i øvrigt læst Thinks og mange andre af hr. Lodge, da jeg er ret vild med ham. Therapy har jeg også læst før, men den er bare ret fin og ret interessant i sine betragtninger om det satans liv, og så ud fra en humoristisk vinkel. Kan det gøres bedre?

Lukket for kommentarer.