Sommeren 2018

Jeg håber, at sommeren 2018 går over i historien som den varmeste nogensinde. Jeg håber ikke, at sommeren 2018 er den nye standard. Det har ikke regnet i næsten to måneder og i denne uge lover vejrudsigten, at temperaturen hver dag sniger sig over 30 grader. Det er varmt og ting brænder. Skovene brænder i Sverige og i Grækenland. I Danmark er det heldigvis stadig kun markerne, der har været ild i, men det er som om en enkelt glød kunne sætte ild i hele landet. Det er godt, vi har et havnebad i Odense. Det er godt, vi har et hus, der er nogenlunde køligt at opholde sig i. Og så er det nok også meget fint, at man ikke skal slå sin græsplæne, da græsset på ingen måder vokser, men er gået i dvale og venter på den første regn.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *