Endnu et skridt

Så tog verden lige et ekstra skridt mod apokalypsen. Nu slog terrorister lige en masse uskyldige unge mennesker ihjel i Paris, så nu hader vi muslimer mere, end vi gjorde i forvejen. Det er det de islamistiske tosser ønsker, så vi kan optrappe en konflikt. Så giver vi flygtningene skylden for noget, som de selv flygter fra og så skyder vi hovedet af hinanden og så er der pludseligt kun ti mennesker tilbage på jordkloden. Jeg håber mine unger er blandt de ti, men det er de næppe. Det er crazy og jeg har ingen ideer om, hvordan det løses. Måske vi bare skal gå i krig med alle mennesker. Måske vi skal lave en stor mur rundt om Europa. Måske vi skal skyde alle de fattige. Måske vi skal vækste. Måske vi skal stemme ja. Måske vi skal stemme nej. Måske vi skal sige måske. Måske vi skal så meget. Jeg kan ikke en skid andet end bare tosse rundt og prøve på at være mig selv. Det rækker hverken fra eller til, men sådan er livet vel og sådan er verden vel.

Print Friendly, PDF & Email