Hvem er bange for hvem

Altså, jeg er sådan lidt bange for at skrive om fodbold for tiden. Det er noget med at jinxe. Men jeg tænker stort set ikke på andet, så hvad filan skal jeg overhovedet skrive.

Jeg kan skrive, at jeg er gæst i næste afsnit af virkelighedspodcasten, som man kan høre her www.virkelighed.dk. Den kommer på lørdag. Det var sjovt at være med. Det var varmt at være med. Jeg håber nogen vil nyde at høre den. Så bliver jeg glad. Det handler om mennesker, der er bange for folk som mig. Det skal de ikke være…….Og dog.

Men fodbold….AGF rykker ud. De er godt nok dårlige på trods af, at de alligevel har nogle gode spillere. Det er ærgeligt, men også fortjent. Det er ufatteligt, at Aarhus ikke kan have et bare nogenlunde superligahold. Træneren Jesper Fredberg har aldrig trænet seniorfodbold før. Han er rar. Jeg har ondt af ham, men han har vidst ikke, hvad der skal til for at redde AGF. Desværre rykker Marienlyst ud af 1. division, så der bliver ikke noget med at se AGF på Fyn til næste år.

I Premier League fører Manchester City lige nu med 1-0 over WBA. Jeg holder med WBA, men jeg siger ikke hvorfor. Der er stort set ingen fans fra WBA. De protesterer over priserne på 56 pund for en billet. Det kan jeg godt forstå. Det er skørt.

Print Friendly, PDF & Email