Rulleskøjter

Så er jeg officielt kommer i panikalderen. Jeg har købt mig et par fucking inliners. Hvad i alverden tænker jeg på?

Jeg tænker på ham der Slomo, som jeg viste film med forleden. Og han var jo super cool og alt muligt, men der er sgu alligevel et stykke vej til at blive lige så god som ham. Åhh Gud i himlen, hvor er jeg dog naiv og tror, at jeg er 15 igen. Da jeg var 15 løb jeg på rigtige skøjter og havde det sjovt. Nå men og alt det der…… jeg tager det som en udfordring. Om et års tid, så løber jeg Berlin Halvmarathon på inliners. Det skal jeg og det gør jeg. Om jeg så bliver sidst og bliver grinet af hele vejen, så kommer jeg igennem.

Og apropos chefer. Hvorfor er der så mange administratorer ude i verden og så få ledere. I fodbold snakker man meget om man-management (undskyld stregen, men jeg var bange for at man ikke kunne forstå det ellers). I hverdagslivets arbejdsliv taler man kun om dokumentation og registreringer. Tænk, hvis fodboldspillere alle skulle lave det samme hele tiden. Så Suarez i den næste time skal du spille back og Agger er angriber. Og bagefter registrerer I, hvor meget I har været på job. Om I vinder eller taber i weekenden gør ikke så meget, bare I løber lige meget alle sammen. Det gælder også dig Mignolet. Tsk.

Print Friendly, PDF & Email