I toget

Sidder i toget på vej til Odense med min IPad og mine pumasko. Tænkte at ville fordrive tiden med et lille indlæg om livet og Horsens. Det regner i Horsens, eller gjorde i hvert fald, da jeg smuttede for 30 minutter siden. Uden for toget regner det stadig. Vi er vist snart i Fredericia……ja sørme om ikke damen i højttaleren lige bekræftede denne anelse. Og vi får endda nye vogne på toget. Så bliver det snart ikke finere. Apropos vogne, så begik jeg min første bilreperation nogensinde i går eftermiddags, og I kan tro, at jeg er en stolt mand. Jeg var endog i Biltema og købe reservedele……helt for og af mig selv. Så nu har Toyotaen fine nye vinduesviskere, og det tror jeg nok, at fruen er glad for i dag, hvor hun har bilen, og hvor regnen siler ned (video video).

Det er snart påske, og her håber jeg at se en del mennesker. Heriblandt Søren, Rikke, Mor og Jørn, Svigermekanikken, Lise med unger og hvem ved om man ikke også får tid til et par cykelture med fine mennesker. Dog ikke Jensen, der drager på træningslejr i det spanske – det vil jeg også snart. I stedet bliver det til træning i Juelsminde, og det er også fint.

Nu holder vi i Fredericia, og jeg kom i tanke om, at min mor savner noget med Lene og ungerne her på bloggen. Måske man skulle lave en lille fjollet film. Først skal der filmes unge mennesker i et madprojekt, men det er job og derfor kedeligt. Eller det er faktisk ret hyggeligt.

Og så tænker jeg lige, at Lene og lillemanden er til ørelæge lige nu. Håber hans ører har det godt. Intet kan jeg dog gøre fra eller til udover at sidde her og kigge ud på Fredericia Station. Havde det så bare været Skanderborg.

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “I toget”

  1. Jah – Jensen pakker sgu snart sydfrugterne og driver sydpå til bjergtur på Mallorca. Jeg er overhovedet ikke i form til det, men til gengæld er der 25 grader varmt:)

Lukket for kommentarer.