Måske

Måske det moderne menneske bliver stresset fordi, det har så mange muligheder og skal følge med og være hip på så mange områder. Skulle man bare jage sin mad, havde man jo kun det at tænke på. Selv har jeg altid en mio. ting at tænke på og i baghovedet. Det gør mig ikke til en travl mand, men til tider til en stresset mand, der glemmer snart det ene og snart det andet. Jeg har lige nu følgende at holde styr på. Et hus, en kone, to børn, en bil, fire mailkonti, en facebookprofil, en twitterprofil, tre fodboldhold, et job, en cykeltræning, en løbetræning, en terapeut, en læge, mange venner, familie, en blog, en iPad, en iPhone, to Mac, fem kameraer, to skraldespande, en hund, fire bind af Min Kamp, utallige kollegaer, tre støvsugere, seks par sko, tre cykler, en hjerne, to aviser og fem vasketøjskurve. Hvem laver en graf?

Print Friendly, PDF & Email

3 meninger om “Måske”

  1. Nu har du i det mindste en liste over alle de ting,du skal holde styr på. Det er garanteret en fordel 😉

  2. Læser du "Min Kamp" på norsk? Ja, jeg spørger bare, for her i Jylland har vi kun fået tre bind. Nr. 4 udkommer 25. august. Respekt herfra, hvis du læser den på norsk. Respekt og en lille smule angst.

  3. @Idaho: Korrekt, men mange ville mene, at listen var fjollet og endnu flere, at den var utilstrækkelig.

    @Baunvig: De to seneste er læst på norsk, da jeg åbenbart ikke har haft tålmodighed til at vente på de danske udgaver. Respekt til mig og respekt til dig.

Lukket for kommentarer.