Træthed

Det er så dejligt, når ens bette knægt kommer og putter hos en om natten. Det er bare ikke så rart, når han skubber og mosler og sørger for at farmand ikke får så meget søvn. Men nu er det lørdag og der slappes af. Det er både med tv og med kaffe og med resterne fra chokoladekagen fra i går.

Og så er der kommet en ny udgave af Ilife, som er Apples kreative programmer. Den skal man jo næsten købe og prøve. Den sidste udgave af Imovie var efter min mening en revolution i forhold til filmredigering, så jeg kan næsten ikke holde fingrene fra dankortet og købe det nyeste. Jeg har også lige købt cykeludstyr for lidt over en tusse. Godt man har et arbejde lidt endnu 🙂

Ellers skal lørdagen i provinsen vist bare gå med at se en serie 3-fodboldkamp og læse lidt i en bog. Det var vist det.

Print Friendly, PDF & Email