Linkedin

Hvad er Linkedin for en størrelse. Man logger ind på en side, hvor der er navne på en masse man kender eller måske kender. Og så er man på Linkedin. Men hvad kan man på Linkedin? Kan man noget? Eller er det bare facebook uden gøgl. Altså kun med venner og fine titler? For satan, hvor har folk i øvrigt fine titler på Linkedin. Jeg var ikke klar over, at jeg kendte så mange direktørere, virksomhedsejere og jeg skal give dig skal jeg. Selv er jeg jo ikke så meget. Altså jeg er jo mig. Men det skaffer mig ikke en karriere, og der har vi sgu balladen. For jeg tror, at Linkedin er et vigtigt karriereværktøj, og at jeg ikke fatter det, understreger jo bare alt. Jeg kan ikke tage hverken Linkedin eller mig selv seriøst, men hvis nogen ved, hvordan man gør nogen af delene, må de gerne svare. Eller give mig et nyt kamera. Det må I selv om.

Jeg havde tænkt mig at skrive lidt om, hvor latterligt det er, at den engelske premiereminister synes John Terry skal fratages sit anførerbind for at have hygget sig lidt ved siden af. Jeg ville også have skrevet lidt om, hvor sindssygt dårligt de danske medier er til at være kritiske over for vores nuværende “regering”, men jeg orker det ikke. Jeg gider ikke puritanere og Pias dumme venner i dag. Jeg gider det bare ikke. Men jeg vender tilbage, for I vinder ikke uden kamp.

Print Friendly, PDF & Email