Er jeg ved at blive…

gammel og bitter? Det tror jeg nu ikke, men jeg synes ærlig talt, at der er en del, der stinker i det her samfund. Søren sagde i weekenden, at han mente, at de eneste to partier i DK man kunne respektere for tiden var Enhedslisten og det radikale venstre. Begge partier står fast på deres holdninger og undgår populismen så godt som muligt. Jeg er 100% enig med Søren. Søren er en af de klogeste, jeg kender. Selv er jeg heller ikke helt dum. Og jeg kan faktisk finde en del veluddannede mennesker, der er enige med ovenstående udtalelse. Og det er fint. Problemet er bare, at både det radikale og enhedslisten ligger og vipper på grænsen til at blive valgt ind til næste folketingsvalg. Og vores regering, der har fucket fuldstændigt op, kan med lidt held fortsætte efter et valg. Omkring 94% af de danske vælgere vil ikke stemme på liste Ø eller B. Det er jo vanvid. 14% eller ca. hver syvende dansker vil stemme på Dansk Folkeparti. Et parti, der både er racistisk og bruger samme populistiske virkemidler som nazisterne gjorde i 30’ernes Tyskland. Det er jo en skandale, at de er så magtfuldt et støtteparti. Hvorfor i alverden bider VK og S ikke balladen i sig og så danner regering sammen? Jeg fatter det ikke. De er jo stort set enige om alt alligevel. Men vi vil altså hellere basere vores samfund på Krarup og Langballe end på Vestager og Jelved. Det er bare super. Super duper.

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Er jeg ved at blive…”

  1. Vi lever i en trist verden. Men heldigvis kan man slukke for fjernsynet og lukke avisen sammen, og så findes der heldigvis en masse rare mennesker ude i verden. Blandt andet dig. Det er en rar tanke.

  2. Du har meget meget ret Tue. Min far endte som en bitter gammel mand. Han glemte de gode mennesker. Det vil jeg aldrig gøre. Tværtimod kan det holde mig super meget oppe.

Lukket for kommentarer.