Moralisten

Jeg har i dag været med familien til fodbold. Og her kom jeg til at skælde ud. Det var hverken på Lene eller Aske eller Nana, ja ej heller mig selv. Det var en yngre knøs, der skældte og smældte på dommeren i denne serie 2 kamp. Dommere, der bruger en hel lørdag formiddag og eftermiddag på at dømme halvdårlig fodbold, skal godt nok finde sig i meget. Også for meget. Hvorfor kan folk ikke snakke pænt til hinanden, når hinanden pludselig er en mand i dommertøj fra en anden by? Det er så svært at skaffe dommere, hvilket er forståeligt. Jeg gider godt nok ikke bruge mine lørdage på at blive svinet til, og så få betalt sølle 200 kroner bagefter.

Men som en af mine fodboldvenner engang sagde:” Vil man have bedre dommere, kan man jo bare rykke op”.

Om lidt står den på Young Docs her i Odense, hvor Luna og Anes film om Marlene er med. Luna, Ane og Marlene er alle elever, jeg havde i min korte periode på gymnasiet. Jeg håber, de vinder konkurrencen – de er en af fire. Om ikke andet, så får jeg da set nogle film lavet af unge for unge og med unge, og så kan jeg jo føle mig lidt ung…………eller måske snarere pivgammel.

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Moralisten”

  1. Du bygger op til en historie om, at du har råbt af nogle fodboldspillere, men du fortæller den ikke. Hvad sagde du? Hvad sagde de? Var der håndkantsslag? Var der nogen, der kløede sig på hagen?

  2. Det var et tidligere medlem af fodboldklubben Utopia, som nu spiller i en anden klub. Han kommer altid til vores kampe og råber af spillere og dommere. Jeg sagde, at han skulle opføre sig ordentlig, og at han var en pestilens, og at han var en klovn. I think he got the point.

Lukket for kommentarer.