Det går ned og det går op og det må vi prøve engang til

Efter min vrede dag forleden, har jeg kun mødt søde mennesker, smil og dejlige tider (OK Liverpool tabte til Everton, men det snakker vi ikke om). Jeg har haft besøg af to elever fra gymnasiet til kaffe og kage, jeg har været til fodboldtræning (er stiv i kroppen stadigvæk), har været til foredrag om undersøgelsesdanmark, set Taxi Driver, læst Mord i San Francisco af Dan Turell, været til møde på Mulernes om de timer jeg snart skal have, hjulpet Specialklassen lidt og så er der måske også lidt mere arbejde på vej (ligger i øjeblikket i forhandlinger, og det er næsten fast og alt muligt), men mere om det senere.

Lige nu sidder jeg såmænd bare og lytter til min alltime favorit hip hop-skive Beastie Boys’ fantastiske, skæve og helt igennem funky Paul’s Boutique fra 1989. Det er 20 år siden i år, at den udkom, og i den forbindelse kan man købe den remastered og på vinyl og alt muligt lækkkert. Det overvejer jeg faktisk.

Ellers glæder jeg mig til undervisning, hvor de fleste er i gang med at lave film. De klasser, der ikke er i gang med at lave film skal nogen undervises i filmhistorien med nedslag i New Hollywood, mens andre skal høre mig snakke om gyserfilm og blandt andet se Carrie og Psycho. Lyder det spændende? Ja det tror jeg nok, og bare synd for jer, at I ikke er gymnasieelever og skal have mig snart.

Og her til sidst lige lidt af det lækre fra Paul’s Boutique.

Print Friendly, PDF & Email