Tillykke med bogen


I dag udkommer Lars Nørgaards bog For alt, hvad du har kært, som jeg hermed gerne vil have lov til at anbefale, endda helt uden selv at have læst den endnu. Lars er min gode ven, som jeg ser alt for lidt, men vi har gået på universitetet sammen inden han valgte vejen som journalist og nu også forfatter. Lars var i Go’ morgen Danmark på TV-2 i morges, men det vil jeg ikke linke til, da han var der sammen med Pia Kjærsgaard, der også medvirker i bogen. Jeg kan ikke lide Pia Kjærsgaard, men jeg er vild med Lars, så køb bogen.

Herfra skal lyde et tillykke til Lars med bogen. Han følger i fodsporet på andre af mine venner som Lasse og Niels, der også har skrevet bøger. Måske man endda skulle skrive en bog.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Tillykke med bogen”

  1. Jeg har også skrevet en bog! Den hedder “Reklame med Pil Opad” og kan lånes på biblioteket.

    Og jeg kan heller ikke lide Pia K.

Lukket for kommentarer.