Træt

Det er søndag aften. Klokken er 20.43, og jeg ligger i min seng. Det har været en dejlig weekend med masser af kærlighed, guldrus, karneval, bajere og endnu mere kærlighed. Kom i seng klokken 05.00 i morges efter at have ordnet verdenssituationen med den kære Mikkel, som Tune, Lasse og jeg boede ved. De er alle fantastiske mennesker, som det er super super dejligt at kende, men nu er jeg træt. Og indtrykkene af et Aalborg, der i dag er vågnet op til mange tømmermænd, vil jeg bearbejde i de kommende dage. Nu vil jeg lige straks sove og måske drømme om værtshuset Munken, en mand i et bikostume sovende på fortovet klokken et om eftermiddagen, fodbold på Aalborg Stadion, espresso i lange baner, blinde Frank, halvdårlige shawarma og masser af loooooooooooooooooove.

Print Friendly, PDF & Email