Filmz

Lene og jeg har brugt de sidste to aftener foran fjerneren og set en film hver aften. I går så vi en film med Demi Moore, filmen hed Half light, og blev vist på TV Totempæl. Det var godt nok en omgang hø, og det undrer mig, at der ikke er mere kontrol på TV2 i forhold til de film de viser en søndag aften. Filmen havde stjålet et par fif fra Don’t look now og The Shining, men var i sig selv et bevis på, at uden en holdbar historie kommer man ikke langt. Demi Moore var latterlig som forfatterinde og plottet, som skulle være spændende holdt på ingen måde. Filmen var til nul ud af 12 stjerner, så får du nogensinde muligheden for at se den, så lad være.

Her til aften så vi så Scoop af den evigt produktive Woody Allan, og det var en fin lille film. Som i Half light, var der også døde, der vendte tilbage fra…..de døde, men hvor den anden prøvede at være uhyggelig, er Scoop mere hyggelig. Samspillet mellem Allan og Scarlett Johannesen er morsomt og holder. Filmen er meget Woodysk, men det er også godt. Den kan anbefales til lidt søndagshygge. Den får ingen stjerner, da Woody er way beyond stjerner.

Nå det var så lidt om film. Kedeligt for dig måske, men jeg fik da brugt lidt tid ved computeren.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Filmz”

  1. Jeg var også ret vild med Scoop! I øvrigt har jeg en interessant betragtning – den er på mange måder den samme film som Match Point, men hvor Match Point er en tragedie, er Scoop en komedie.

    Gotta love Woody :D!

Lukket for kommentarer.