Skjorte

I dag har jeg taget skjorte på. Det gør jeg ikke så tit, da de skal stryges sådanne skjorter. Jeg har ikke noget strygejern og ej heller sådan en damperting, der åbenbart er det nye sort. Skjorten er dog blå og nogenlunde ukrøllet. I radioen spiller Rolling Stones fra en tid, hvor jeg ikke engang var født. Tiden er en underlig ting. Udenfor er det så koldt og hvidt, at jeg overvejer at investere i et par skøjter til brug på en skovsø, der muligvis eller muligvis ikke fryser til hård skøjtebane inden længe. Det kunne være hyl.

Tiden går og kommunen og mig er ved at finde ud af en løsning på dette hersens arbejdsliv. For mange ture i asfalten har taget på den gamle og han orker ikke flere. Et roligt fleksjob til at starte med, kunne være så fint. Derefter er fremtiden usikker. Det er den for alle, og det er nok meget godt.

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *