Kære Kim

Kære Kim din gamle sure mand tillykke med de 70 år. I hele mit liv har du været der i radioen, på pladespilleren, på CD, på Itunes og på Telmore Play og hvad fanden det nu eller hedder. Min første plade med dig var noget overraskende slet ikke en plade, men et kassettebånd. Du var lige stoppet med Gasolin og jeg var en lille dreng, som havde en storebror, der havde en pladeforretning. Min kære bror gav mig i alle disse anledninger dit lille sideprojekt Starfuckers første og eneste plade/bånd “Vogt dem for efterligninger”. Den elskede jeg. Den elsker jeg stadig. Jeg elsker også eskapaderne med de gamle fra Gasolin og dine soloplader indtil et vist tidspunkt, hvor det blev lidt for meget for mig. Men så kom du med “Sange fra Glemmebogen”, og så spiller jeg den for mine unger og vi synger sammen. Det er fanderme alle tiders.

Du er en sur gammel mand og jeg ser dig tit i Odense, men jeg hilser ikke. Du ønsker tydeligvis at være privat, og hvad fanden det gør jeg jo også. Men kære Kim tak for musikken og tillykke med dagen. Nu vil jeg høre Starfuckers og nyde solen på min terrasse. Giv den gas du gamle og bliv endelig ved med at råbe op mod det etablerede samfund. Det er OK, at du er sur, og jeg lover en dag at komme til koncert med dig, for det har jeg sgu helt glemt. Du har ligesom altid været der, så jeg har aldrig følt det nødvendigt, men det er det og det var det faktisk.

Kære Kim. Mange kram fra mig til dig.

Print Friendly, PDF & Email