Folkeklubben

For et års tid siden holdte min frue og jeg fødselsdagsfest. Vi fik mange fine gaver selvom vi ret beset ikke mangler noget som helst. En af gaverne var et gavekort fra Søren. Et gavekort til Itunes, hvor jeg så skulle købe noget musik, som Søren havde udvalgt. Et af de albums, jeg skulle købe var “Nye Tider” af Folkeklubben. Jeg kendte dem ikke, da jeg ikke har interesseret mig for ny musik i mange år. Jeg købte og blev begejstret. Danske tekster så fine og musik af en folkeagtig slags. Pladen rørte mig, så da jeg forleden var i Recordpusher i Odense, købte jeg Klubbens nyeste plade, som slet og ret hedder “Danmarksfilm“. Recordpusher forhandler kun gode gammeldags vinylplader, men mange plader har også en downloadkode, så man også kan få dem til alle sine herlige digitale devices. Jeg kunne dog ikke finde en sådan kode på Danmarksfilm, så jeg skrev på Folkeklubbens facebookside og spurgte dem ad om en sådan kode fandtes. Det gjorde den ikke.

Men så kom der en privat besked fra Folkeklubbens trommemand. Han ville gerne have min e-mail, for så ville han da lige sende mig en digital udgave af pladen. Og det fik han og det gjorde han. Det var så overraskende fornemt. Så nu er jeg udover at være begejstret for musikken også svært tilfreds med bandet som mennesker. Service er der jo ikke meget af i det her land længere.

Folkeklubbens plader er fantastiske. Små perler i en verden af dårlig musik. Køb dem og bliv glad og rørt i hjertet. Det er det hele værd.

Print Friendly, PDF & Email