1001 nats eventyr

Dette er hermed indlæg nummer 1001. Det har taget mig lidt over seks år at komme så langt. Det er muligvis godt gået og muligvis helt og aldeles ligegyldigt. Men jeg har faktisk flere indlæg på bagen, for det hele startede jo med den lilla hjemmeside fra Fyn. Så lavede jeg en blog og Søren lavede en blog og så kom flere til. I dag blogger alle om alt. Det er næsten helt skørt. Men det er også OK. I starten havde jeg en del kommentarer til mine indlæg, nu har jeg ingen. Men der er stadig nogen, der læser med, og det er ikke længere kun min mor, da hun jo ikke er her længere.

I dag er det så søndag den 16. marts og ham der Kevin har fået en flot tredjeplads i at køre hurtigt i bil. Det er ret sejt. Senere spiller Liverpool mod Manchester United. Hvis Liverpool vinder den kamp, så har de seriøst en chance for at vinde mesterskabet. Det troede jeg aldrig, jeg skulle skrive igen. Men nu gør jeg det og om 5 timer har Liverpool tabt og så er det hele ligegyldigt igen.

Lene er ude og løbe. 18 kilometer ved Kerteminde og rundt. Det blæser ret meget, så hun er nok ret træt, når hun vender hjem. Heldigvis skal jeg lave bøffer og bernaise i aften. Det plejer at være en mandeting, men jeg trænger til at øve mig i at lave bernaise. Det er bare ikke nok, kun at lave det skidt hvert andet år.

I går var Aske og jeg i bio. Vi så “Far til fire – Onkel Sophus vender tilbage”. Det er en dårlig film, men det var dejligt at være sammen med Aske. Han nød den, og jeg nød, at han nød den.

Nu løber jeg igen. Verden skal vendes på hovedet, og det starter som så ofte før med en god kop vuptikaffe.

Print Friendly, PDF & Email