Highlights in the life of the hangman

Så gik der endnu en uge med få højdepunkter, men jeg prøver lige at finde nogen frem.

Bitterfissen Bethany er et højdepunkt. Ikke fordi hun er noget orakel, men fordi hun bliver taget seriøst af forskellige medier. Selv sammenligner hun sig med Dolph, og det giver god mening. Bloggen er god sjov og har noget befriende vulgært og ærligt over sig. Det kunne være Christian Baunvig, der stod bag. Det er det sikkert, men han vil aldrig indrømme det. Baunvig har tidligere lavet geniale ting på nettet og er blandt mine fire største idoler. Hvem de andre er, får I aldrig at vide.

Så har jeg i dag modtaget et par ting med de der Manics. National Treasures, der er en samling af deres singler og videoer, og Death of a Polaroid, som er en billedbog om Manics af Nicky Wire. Det er sådan lidt fanagtigt, men lad mig så være det. Det gjorde mig i hvert fald lidt glad at pakke gaven fra Amazon op.

I morgen står den på koncert med Malk de Koijn. Dem blev jeg i sin tid præsenteret for af ovennævnte Baunvig. Det var i forbindelse med deres første plade, som vi hørte en del af i vores filmgruppe. Specielt nummeret Jagt fik fuld pedal, som jeg husker det. Jeg var til koncert med Malk tilbage i 2002. Det var sammen med Lene og Helle og nogle andre. Det var dengang i Århus og på Voxhall. Nu bliver det med Thomas i Odense på Posten. Det glæder jeg mig til, selvom jeg skal ud og cykle søndag formiddag.

Må alle I smukke mennesker få en dejlig weekend og livet vare længe ved.

Print Friendly, PDF & Email