The The

Efter inspiration fra min ukendte ven Esben sidder jeg nu og hører The The og deres (hans) fantastiske Dusk. Den er på en måde meget banal og så alligevel så helt ufatteligt sigende om livet, kærligheden, lysten og frygten. Here they come the dogs of lust og til Everybody knows what’s going on in the world I don’t even know what’s going on in myself. Det er så småt og alligevel så stort og flot.

Haven er ny ryddet så godt vi kunne. Det blev til 14-15 ture på genbrugsstationen og det fysiske arbejde var rart. Det er rart at gøre noget. Det er som om, der opstår mening i det fysiske arbejde. Nu er jeg tilbage på arbejde og har ærlig talt lidt svært ved at finde ud af, hvor jeg skal starte og hvad jeg skal starte med. Alene hjemme foran en computer er ikke, hvor jeg er stærkest. Så var jeg bedre til at klippe buske ned og bære fliser ud i traileren. Synes i hvert fald ikke lige gnisten er der. Mangler mennesker omkring mig, derfor tager jeg til Vejle i morgen og arbejder sammen med Nina. Det har jeg brug for.

Jeg fik i øvrigt også trukket en tand ud i går. Sådan 35 minutters kamp i en tandlægestol er jo ikke just to die for, men det gik da og aftenen blev brugt med is og yoghurt.

Print Friendly, PDF & Email