Sommerferie

Jeg holder ikke rigtigt sommerferie endnu, men så alligevel, så gør jeg altså lidt. Alle andre er jo på sommerferie, så jeg tager det roligt. Jeg har bestilt en sej lille ting til min Iphone. Det er en ting, der gør, at jeg kan høre musikken fra min Iphone på bilens anlæg og det uden brug af ledninger. Når man tænker på, at vores CD-afspiller har været i stykker i et par år nu, så er det sgu smart. Det glæder jeg mig til. Så skal jeg høre Bruce Springsteen, når jeg kører rundt i det danske land. Måske jeg også skal høre lidt Neil Young. I dag fik jeg set lidt af Heart of Gold. Den skal jeg se resten af i weekenden, når jeg får besøg af Søren. Det er ikke sikkert, at vi skal se den så meget som vi skal høre den, men det er også fint.

Og så lige et tillykke til Dirk Kuyt. Ikke verdens flotteste fodboldspiller og ej heller den mest elegante, men han har sgu stor ære i at Holland er kommet i VM-finalen. Jeg elsker Dirk.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Sommerferie”

  1. Tillykke med den der dims til din telefon. Og ja, jeg vil gerne være med til at se resten af Heart of Gold. Så den engang i biografen. Den var faktisk rigtig god. Og ja, tillykke til Dirk K.

Lukket for kommentarer.