Fra hotellets lobby del 3til d

Lene er ved at putte Nana. Aske sover allerede. Børnene vil helst puttes af deres mor, og de vil oftest ting med deres mor. Det kan godt være lidt hårdt, når man er en ikke-mor, en far. Men så så man lige mig i poolen med Aske, og ved vandet med Aske og så er far saftsusemig populær. Far, far, far, far og atter far. Det er fucking great. I dag stod vi i en time ved vandkanten og hoppede i bølger. Det var stort. Aske hvinede og skreg HELE tiden. Åhh mit hjerte. Åhh mit faderhjerte og tårerne i øjenkrogen bag de billige solbriller. Det er stadig svært at lokke ham med på restaurant, men det går bedre, og da aftenens is blev serveret i en elefant, var han ikke til at skyde igennem. I fucking love den dreng. Han er nok ikke helt som de andre, men han er så smuk og dejlig, at mit iskolde ironikerhjerte smelter lidt hver dag. Sikkert indtil han bliver teenager, og så går det den anden vej igen.

Ellers er her stadig fint. Lene var i en butik i dag, hvor damen undskyldte over det dårlige vejr og nærmest gav den globale opvarmning skylden for, at vores ferie er totalt ødelagt. Selv synes vi, at her er herrevarmt og har været MEGET i vandet. Jeg har også været ude at løbe to gange allerede. Bare lidt løs jogging blandt mange mennesker langs stranden, men alligevel.

Nå tilbage til ferielivet og kys til det hvide Danmark.

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Fra hotellets lobby del 3til d”

  1. Hvor jeg dog elsker din blog Henrik! Skriv noget mere – Jensen elsker det. Skønt at I har det godt – glæde rmig til at se jer igen.

    Onkel K

Lukket for kommentarer.