Julefrokost

Så er det ved at være tid til endnu en julefrokost. En julefrokost hos undertegnede med deltagelse af de folk, jeg engang læste sammen med på engelsk læsesal i Århus i forbindelse med, at vi alle skulle aflevere det der satans speciale. Tony kommer også. Tony var for længst færdig med speciale, da jeg startede, men han kendte de andre, for de var og er alle engelskfolk. Så dagen i dag går med at handle, lave mad, spise mad, drikke øl og snakke om alt muligt fis og ballade. Lene tager med ungerne i sommerhus og lader mig være i fred.

Jeg vil gerne snart lave en ny film, jeg kan lægge på hjemmesiden. Jeg laver en masse små film for tiden, men det er ikke om mig selv, og så er det jo lidt kedeligt. I kan jo bare kigge på den der Usite.

Nå – mor her vil gå i køkkenet og lave mad. Det bliver hyl.

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Julefrokost”

  1. Det kan man, men det skal du slet ikke spekulere på. I øvrigt hedder det Odense Banegård Center, hvilket er forholdsvist dårligt formuleret, hvis man spørger mig. Der er rigeligt med øl her, og når jeg siger rigeligt, så mener jeg rigeligt. I er i øvrigt kun fire med toget, så I skal bare tage en hyrevogn til Emilievej, og man må ikke drikke øl i sådanne køretøjer alligevel.

Lukket for kommentarer.