Så kører toget venner

I næste uge skal vi til stemmeurnerne igen. Denne gang drejer det sig om valg til kommune og region. Folk må selvfølgeligt stemme, hvad de vil, men helt ærligt, så trænger vi altså til at få noget fornuft ind rundt omkring. I Odense blev de radikale forrådt på det groveste ved sidste valg, da Erik Simonsen som bekendt hoppede videre til først ny alliance og siden til de konservative. Derfor har de radikale ikke haft nogen i byrådet siden. Det skal der laves om på, så jeg opfordrer alle læsere til at stemme radikalt.

I Århus stiller en af mine gamle venner op. Søren er ikke bare en fornuftig fyr. Han er en person, der står mit hjerte meget nært, og jeg kan ikke andet end at anbefale, at man sætter sin stemme på Søren. Jeg har haft mange dejlige oplevelser med Søren, og synes, at det er vigtigt, at man får folk med hjertet på det rigtige sted ind i kommuner, regioner og folketing. Her er lige en lille video med Søren. At videoen så er pivgodt lavet, gør jo heller ikke tingene værre.

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Så kører toget venner”

  1. Okay, så stemmer jeg sgu på ham. Jeg vidste alligevel ikke, hvor jeg skulle sætte krydset, så denne her får du lov til at bestemme, makker.

Lukket for kommentarer.