OFF

Er kommet hjem efter at have været til åbning af Odense Film Festival sammen med Jensen. Jeg var egentlig gået i seng, men jeg kan ikke sove. Det var en fin og skarp åbning. Der var fire meget fine kortfilm, lidt taler og lidt musik. Det tog en time og efterfølgende var der snak i baren. Her snakkede jeg med Rune og Ane og Jakob og Jeanette, der har lavet en film, der er med i konkurrencen. Den skal jeg se. Jeg håber også at skulle se De Vilde Hjerter i morgen, men det kommer an på om der er plads i familiekalenderen eller ej.

Jeg har fået en idé til et lille projekt, men jeg ved ikke om jeg tør. Jeg skal den 7. oktober ud og høre Jørgen Leth snakke om cykling her i Odense. Altså ikke om cykling i Odense, men han snakker her i Odense. Jeg skrev engang et digt, der starter med “Jeg er Jørgen Leth”. Det kunne være fint, at give det til ham i stedet for at komme med en bog han skal signere. Og så kunne jeg filme det hele. Og se, hvad han sagde til det. Men jeg ved altså ikke om jeg tør. Jeg tænkte bare lige tanken. Jeg kan jo også bare filme, og se, hvad der sker. Det er først til oktober, så jeg kan sagtens nå at glemme idéen igen.

Nu har jeg spist en ostemad og vil igen forsøge mig udi søvnens væren og laden og gøren. Vækkeuret ringer om 5 og en halv time, så lidt søvn ville ikke være ringe.

Print Friendly, PDF & Email