Hjemme fra ferie

Vi er hjemme fra ferien. Det er min Macbook ikke. Den ligger hos Humac, for den har lidt problemer med skærmen. Det er lidt noget æv. På den ene side er jeg lidt træt af Humac, for det hele er sådan lidt bøvlet. På den anden side, vil jeg jo gerne have den lavet. Jeg har sendt en mail til Humac om, at jeg gerne vil have den igen. Uden de har lavet den. Men er det klogt? Sikkert ikke, men jeg tror jeg lever med, at skærmen til tider flimrer. Men det er jo træls. Æv.

Jeg skal også finde mig en ny bog at læse. L var virkelig god. Både sjov, men også ret deprimerende i sin fremstilling af det moderne samfund. God bog. Jeg har lige hevet Ægte brøker ned fra hylden. Den er skrevet af Jesper Wung-Sung, så mon ikke den er udmærket.

I morgen vil jeg muligvis også købe nye løbesko, men det er ikke helt sikkert, da jeg måske ikke lige får tid til det. Livet er fuld af muligheder. Og glæder og skuffelser og mad.

Print Friendly, PDF & Email