Filmz

Sidder i sofaen med dynen dejligt over mit halvgamle kadaver af en krop. På fjernerer kører Pulp Fiction, som jeg fik lyst til at se lidt af, bare for et glædeligt gensyn. Jeg har to dage tilbage som medielærer på gymnasiet, og det har ved gud været en fornøjelse. Jeg har fået de vildeste komplimenter af eleverne, hvilket har varmet mit århusianske hjerte rigtig rigtig meget. Det har virkelig været en dejlig oplevelse. Jeg ved godt, der går lidt Ole Henriksen i den, men hey Ole er sgu cool nok.

I forbindelse med min undervisning har vi set den franske film La Haine af Kassovitz. Den er fremragende og nedenstående klip er altså intet mindre end enestående. Uden at klippe eller dreje kameraet formår Kassovitz at skifte synsvinkel. Det er helt vildt blæret lavet. Heeeeeeeeeelt vildt.

Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg skal lave i næste uge. Måske skrive en bog eller en film, hvem ved.

Print Friendly, PDF & Email