Batman, lidt job og så Batman igen

Jeg var i går i biffen med Tony. Vi så The Dark Knight, og hvis ikke jeg husker helt forkert, så nød vi begge filmen. Jeg synes ikke den er helt lige så god som Batman Begins, men den er stadig super duper cool, og klasser bedre end, hvad der ellers er lavet af superheltefilm. Det er sjovt at tænke på, at Christopher Nolan (Memento) og Bryan Singer (Usual Suspects) var begge to super lovende filminstruktører, der havde lavet to af de mest interessante amerikanske film i 90’erne. Begge fik de muligheden for at lave en klassisk superheltefilm. Nolan lavede en superfilm med Batman Begins, men Singer lavede en værre omgang hø med Superman Returns. Nolan fremstår nu som måske den mest interessante mainstreaminstruktør i USA. Jeg håber, han fortsætter med Batmanfilmene, men også, at han vender tilbage til mindre film, som eksempelvis Memento var det.

Apropos film, så har Lenes arbejde kontaktet hende og spurgt om jeg ikke kunne lege vikar for en af deres medielærere i september måned, da han skal på barsel. Det kan jeg godt, så i september bliver jeg vigtig, får travlt og tjener mine helt egne penge.

Og så lige tilbage til Batman. Heath Ledger er god som Jokeren, Christian Bale er god som Batman, men på en eller anden måde er jeg bare mest begejstret for Michael Caine i rollen som Alfred. Han passer perfekt.

I am out of here, men inden jeg går, så læs lige, hvor vilde nyhederne er i Danmark for tiden. Tryk her og bliv oplyst, overrasket og imponeret.

Print Friendly, PDF & Email