Søndag i regnvejr

Det regner mod mine vinduer i det lille hus i Odense og hvilken dejlig fryd. Ja solen er dejlig og ja, det er træls sådan at køre på cykel og blive våd og alt det der, som alle skal synes, men det som alle også synes, er, at det er dejligt med grønne græsplæner, levende pindsvin og glade tider – så jeg hylder regnen. Så må de sidste folk på Roskilde Festival holde det ud i de sidste timer, men det gør de nu nok også.

Jeg har fundet ud af, hvad mit bogprojekt skal handle om. Det skal handle om at være fodboldtræner i Danmark, hverken mere eller mindre, og det skal være en lille bog, der helst skal give flere lyst til at være det. Det skal på ingen måde være en bog med træningsøvelser og deslige, men en bog, hvor jeg vil ud og møde mennesker og høre om deres erfaringer, glæder og forbandelser ved at påtage sig dette hverv. Dette er altså bare en idé, altså kan jeg ikke love, at bogen bliver til noget, men nu har jeg da en idé til at komme i gang med noget. Og så kan det jo være, at DBU synes idéen er cool og vil have mere fra mig, og hvem ved, måske jeg om føje år ender som landstræner i dette lille, varme og nu også lidt våde land.

Som nogen jo nok har hørt, gør jeg også comeback som træner i Utopia inden for den næste måned. Klubben stod pludselig uden træner og kontaktede derfor den gamle, der sagde ja til at hjælpe med træningen og lidt kampe. Da tiden ikke altid er til det, vil jeg ikke være alene om det, men få nogle gode hjælpere, så jeg ikke behøver komme til træning mere end en gang om ugen. På sin vis bliver jeg måske mere trænerkonsulent end rigtig træner – det er fedt nok.

Det var alt fra denne søndag. På snarligt gensyn i det danske sommerland – den kommende uge byder på Bonnie “Prince” Billy i Tivoli og Liverpool Legends i Næsby, så lidt sker der da.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Søndag i regnvejr”

  1. Aldeles fantastisk ide. Jeg ser meget frem til bogen – sig til, hvis Jensen skal læse korrektur osv.

Lukket for kommentarer.