Nattesludder

Hvad fanden skal det egentlig gøre godt for, sådan bare at vende og dreje sig? Hvorfor falder man ikke bare i søvn og sover sødt og drømmer fint om hvide strande og sorte hunde og knap så kræsne kvinder? Tjahh og endnu et ?

Jeg ved det ikke, men nu sidder jeg dog her ved computeren og klimter lidt. Kan man sige ”klimter”? Ved det ikke og er vel også ligeglad grænsende til det indifferente. I morgen skal jeg til møde hos A-kassen. Et såkaldt rådighedsmøde, hvor jeg skal stå til rådighed for spørgsmål, om jeg står til rådighed for det store arbejdsmarkedet, hvilket jeg selvfølgelig gør. Jeg er klar til at tage et job som lastbilschauffør eller au-pair pige, hvornår det skal være. Vi skal jo tjene samfundet og dets spidser og dets pæne drenge, skal vi ikke?

Jeg har lige spist en banan, måske jeg skulle snuppe en til og så igen prøve at falde i søvn. Det ville nok være bedre med en omgang steg med brun sovs og kartofler, det bliver man så dejligt træt af. Jeg er ikke træt nu. Det er jeg om morgenen, altid om morgenen. Man er vel b-menneske, men hvorfor er børn og kvinder egentlig aldrig det? Børn bliver det dog når de kommer i teenagealderen, kvinder bliver det nok aldrig.

Her skulle have stået et digt, men det blev aflyst på grund af regn og for meget bøvl. Man skal jo ikke gå rundt med følelserne uden på tøjet. Hold det inde. Hold inde. Hold nu.

Print Friendly, PDF & Email