Hvad skal jeg være, når jeg bliver stor?

På denne torsdag aften, hvor AaB kan sikre sig det danske mesterskab og AGF sikre sig overlevelse i superligaen, sidder jeg og hører sport på 3’eren, samtidig med, at jeg tænker på, hvad jeg skal være, når jeg bliver stor. Når jeg tænker på de ting, jeg har lavet som arbejdende, så er der ingen tvivl om at jobbet som højskolelærer, er det fedeste, jeg har prøvet. Derudover nød jeg også enormt at være fodboldtræner, så nu håber jeg, at jeg på en måde kan kombinere de to erfaringer til et kommende job. Jeg tror desværre ikke på, at jeg kan blive højskolelærer igen, da der simpelthen ikke er nogen efterspørgsel efter sådanne i dagens Danmark. Det er der til gengæld efter efterskolelærere eller friskolelærere, så det vil jeg sætte mine kræfter ind på. Jeg var nemlig både en god højskolelærer og en god fodboldtræner, samtidig med, at jeg elskede at være det. Fra på mandag er jeg officielt jobsøgende igen, så der vil jeg begynde kontakten af diverse skoler og håbe nogle bider på. Andet ville da være dumt af dem (det er så her, at læseren skal nikke bekræftende og overveje at skrive en opmuntrende kommentar)

Nå nu fører FCK med 3-0 over Viborg, så skal AGF bare have uafgjort mod fiskerne fra sydvest – det må da kunne lade sig gøre.

Ps. så har jeg altså mega lækre børn. Her er nyeste af Nana – for satan hun er lækker.

Print Friendly, PDF & Email

3 meninger om “Hvad skal jeg være, når jeg bliver stor?”

  1. Du skal da være fodboldtrænende lærer. Ærgeligt, vi ikke har high scool coaches herhjemme, som de har i USA. Og så skal AGF være Danmarksmestre, når de bliver store.

  2. Jeg nikker bekræftende og overvejer, hvad jeg skal skrive i den opmuntrende kommentar. Jeg giver forsat lyd, når jeg finder jobs som der står Henrik på..
    Held og lykke med det – jeg er også jobsøgende, så sig til, hvis du hører om noget…..

Lukket for kommentarer.