Ind i systemet

Hjemme igen og stadig sygemeldt, men ikke i et ansættelsesforhold, er jeg hoppet ind i Systemets trummerum. Først ringede jeg til min A-kasse, der sagde, at jeg skulle kontakte kommunen, der så til gengæld sagde, at jeg skulle kontakte min A-kasse, som så igen slog fast, at jeg skulle snakke med kommunen, der så henviste mig til min A-kasse, hvor jeg så fik fat i Hanne, der tog hånd om sagen. Hanne er rar tror jeg, selv om jeg kun har snakket i telefon med hende. Nu skulle der være styr på sagerne og jeg er stadig sygemeldt indtil læge og psykolog siger noget andet……ja og så selvfølgelig også mig selv. Jeg er hoppet om på den forkerte side af skrivebordet i forhold til mit nu tidligere job, eller er jeg? Jeg tror faktisk, jeg befinder mig bedst her lige nu.

Dejlig familie, Liverpool i CL-semifinale, forår på vej, gode venner og en lækker computer er i hvert fald et rigtig godt udgangspunkt.

I dag er der ikke noget billede, men se nu alligevel lidt på Tenerifebillederne, for der er sgu nogle dejlige imellem.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Ind i systemet”

  1. Når man lægger sådanne feriebilleder på sin blog, mens vi andre går og arbejder og småfryser, så kan man kun få én kommentar: Misundelse er en grim ting.
    🙂

Lukket for kommentarer.