Jeg køber aldrig en Cd med Nephew


Tændte for DR2 her til aften, hvor der er tema om store danske rocknavne. Den første del handlede om Nephew, som jo er Danmarks darlinge for tiden og vel har været det i de seneste år. Nephews musik er iørefaldende og gennemsnitlig, teksterne er påtagede og til tider tenderende det pinlige, men bevares det er da OK og de giver vist nogle ret så gode koncerter. Jeg downloadede også Movie Clip i sin tid og nød nummeret, men jeg har aldrig og vil aldrig købe en CD med bandet. Grunden hertil skal ses i aftenens program, hvor Sanger Simon og Trommemand Søren i en halv time snakkede om sig selv, dem selv, hinanden og Nephew, og hvor der på intet tidspunkt var et smil på læben hos dem. Nephew ejer ikke selvironi og det gør dem sgu til noget ekstremt ordinært og totalt uinteressante. Kom dog ned fra jeres piedestal og nyd festen, frem for at gøre jer selv til den moderne tids frelsere. Når programmet engang bliver genudsendt, så lad være med at se Baune som Kvamm, for det er efterhånden svært at se, hvem der spiller hvem.

Til gengæld skal jeg til at være mere selvfed, for ellers får jeg sikkert ikke et job igen. Selvfede Henrik skal nok klare ærterne, for jeg er og bliver den moderne tids frelser. Hil mig og lad Nephew ligge.

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Jeg køber aldrig en Cd med Nephew”

  1. du er da utrolig lattelig, nephew er de bedste og har altid været det!! de utrykker det bare anderledes end dig måske.
    De kan få hele danmark til at lytte og synge med på deres sange, det er sgu sværere end noget andet, men det kan de og jeg er sikker på de nyder det! Hvis du skal sige sådan noget pjat som det der, så prøv da lige selv om du kan bare lidt af det Nephew kan!?
    Hilsen Pernille..

  2. Kære Pernille

    Livet er langt og lykken er kort. Hvis du elsker Nephew, så skal du elske dem med alt, hvad du ejer og har. Du skal nyde, det du nyder og ikke høre på, hvad gamle idioter som mig siger.

    Og hvad angår det at kunne, så kan jeg sådan set ikke meget mere end den gængse hr. og fru Danmark, så også der har du ret.

    Peace out.

Lukket for kommentarer.