En varm gave

I går havde jeg enndu engang fornøjelsen af at spille Fifa playstation ting med Kasper, Tue og den evigt bitre grapefrugt. Jeg er på ingen måde nogen ørn til Fifa og min makker den evigt bitre grapefrugt var da også mangt engang ude med svinere til mig, men det prellede af som vand på en gås, for den evigt bitre grapefrugt scorede lige som mig kun et enkelt mål hele aftenen, så hans udfaren og udladen lader vi bare stå helt og aldeles for sig selv.

En dejlig varm ting denne aften (udover kaffen) var at jeg fik en fin gave af Kasper Jensen. Kasper havde fået den fine popsanger Jens Unmack til at signere et stk. vinylsingle til mig og det endda med den fineste YNWA hilsen på. YNWA står som alle nok ved for “You’ll Never Walk Alone” og fører tilbage det fodboldhold, som både Jens og jeg holder med, nemlig Liverpool. Smukt er det også, at den akkustiske b-side af singlen kaldes for Luis Garcia-versionen – opkaldt efter lille Luis Garcia, som blandt andet var med til at sikre Liverpool Champions League trofæet i 2005. Tak til Kasper for den fine gave – den varmede i en kold tid.

Posted by Picasa
Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “En varm gave”

  1. Det var fandme en sjov aften. Som altid. Super Jensen er henrivende til at være vært og medspiller. Og I var sjove at høre på.

    Du er sgu så hyggelig at være sammen med! I love it.

  2. Liverpool vandt ikke CHL i 2005. De tabte 3-0 til Milan.

    Fuck det var en god aften – alene Kakas aflevering til Crespo til 3-0 er out of this world.

    Endnu et trofæ til Rossoneri, dejligt.

Lukket for kommentarer.