Running man

Folk, der kender mig godt, ved at jeg ikke er den store løbertype. Godt nok har jeg spillet fodbold i en del år og godt nok er jeg også en fightertype, men langdistance løb såvel som spurt har på ingen måde været en del af mine spidskompetencer. Nu har jeg dog på trods af dette, været ude og investere i et par løbesko af mærket Asics, og jeg har allerede brugt dem hele to gange, hvilket er meget, når man tænker på, at jeg købte dem i tirsdags. Jeg har hørt, at det ikke nødvendigvis skulle være en fordel for fysikken at løbe langt og langsomt, men at det giver det samme, hvis man tager kortere ture, hvor man løber hurtigt. For at optimere mit træningsprogram og presse mig selv til det absolut maksimale har jeg valgt at kombinere de to løbeformer, så jeg løber kort og langsomt – optimalt vil jeg sige. Jeg har ikke de store ambitioner, men håber at kunne komme ud på et par ture om ugen, når ungerne er lagt i seng. Ture på mellem 15 og 25 minutter er alt rigeligt til mig i starten.

Apropos løb, så var jeg i går med min ven Jan i biografen og se Drageløberen. En film baseret på en bog, som alle pånær undertegnede åbenbart kender. Filmen var god og var enormt flot filmet. Det var en rigtig tudefilm, men nu er jeg jo en rigtig mand, så jeg tudede ikke. Filmen kan anbefales på det kraftigste herfra.

Posted by Picasa
Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Running man”

  1. Godmorgen Running Man. Jeg må snart svinge forbi dig med mine løbe klove på – så må vi tage forskud på cykelsæsonen med midt løb. Om blot et par timer skal jeg til koncert med Nørlund og Unmack i Teaterbygningen i Køge – det ser jeg i grunden frem til. Jeg håber, at Aske-baske lader dig komme med til teatersport i aften. Jeg mener, at vi har bord kl. 18.30 på Alibi. Showet starter kl. 20.00. Ser frem til at se dig:-)

Lukket for kommentarer.