Sunday sunday here again


Det er søndag, ja det er faktisk søndag aften. Jeg har holdt weekend uden at lave det store vilde show. I går lørdag var familien i Odense Zoo, og det var som altid sjovt. Jeg fandt endelig ud af, at alle fugle (i hvert fald dem, der har knæ) har knæ, der vender modsat af mennesker. Så når en flamingo ligger på knæ vender underbenene fremad. Det vidste sikkert 99% af verdens befolkning, men jeg har bare aldrig tænkt over det, og når man så ser det og lægger mærke til det for første gang, ja så er det sgu da skørt.

I går var jeg til fest hos kammerat Jan. Det var en mandefest med 15 fulde mænd, en masse spil og en masse at drikke. Jeg er på vandvognen for tiden (man slukker ikke et bål med benzin), så det var lidt specielt at være med til abegilde og have en promille på 0,000000000001 (jeg fik et par glas Cider med 0,4 procent alkohol i).

I morgen skal jeg på arbejde igen. Jeg har ikke lyst, men har på en eller anden mærkelig fornemmelse, at det er det klogeste. Nu må vi se. Skulle det gå skidt, vil jeg tænke på flamingoens knæ og grine lidt af det.

Print Friendly, PDF & Email