Tillykke og lidt politik

Lad mig starte med at ønske tillykke til Skanderborg, der fik en ny medborger i mandags. Søren og Tine har fået en lille bassedreng, der skal hedde Henning og holde med Vrold Skanderborg i håndbold. Vi kommer snart forbi og siger hej. Knus, kys og kram herfra.

Og så har jeg gjort det. Jeg har meldt mig ind i et politisk parti. Jeg har tænkt på det lææææææææænge, men efter sidste uges pinligheder i det danske samfund, kunne jeg ikke længere forsvare over for mig selv, at jeg ikke gjorde bare et eller andet. Jeg har meldt mig ind i det radikale venstre, og vil nu gøre mit for at vi får et regeringsskifte i Danmark og at vi får anstændigheden tilbage. De radikale er et latterligt lille parti, når man tænker på, hvor seje de egentligt er. Det var dem eller SF og det blev dem, da jeg altid vælger the underdog.
I aften står den på tur i biografen, hvor jeg skal se nogle animationsfilm med Jensen. I går var jeg inde for at se nogle ungdomsfilm, men da Ane og jeg havde fundet vores pladser (som var de to sidste i salen), blev alle bedt om at rejse sig og forlade salen, da en skoleklasse havde booket alle sæderne. Hmmmmmm så blev det ikke til noget der. Til gengæld havde jeg et fint møde om min fremtid på mit job. Det var rigtig godt og jeg er optimist igen.
Nu hører jeg bare Blur.
Print Friendly, PDF & Email