Fredag

For et år siden var vi sjovt nok tæt på jul. Det var bare en anden julekalender og alle var lidt yngre, men så alligevel. For et år siden var jeg med ungerne og skolen i kirke. Aske havde det ikke godt i skolen. Tilbage på skolen efter kirken ville jeg gå hjem, men Aske fik et angstanfald. Med tårer i øjnene og rystende stod han der og turde ikke gå ud i frikvarteret. Så stod man der og følte verden falde helt sammen. En anden forælder stod sammen med os og blev meget berørt over situationen. Det var ikke sjovt. Det var ikke rart.

I år er alt ændret. Aske er glad for skolen. Han er stadig en speciel dreng, men det går ham meget bedre. Han har fået en super duper klasselærer, og så går han bare i en dejlig klasse. Jeg har været meget i skolen i det her år. Jeg har været med klassen på tur. Jeg har arrangeret legearrangementer. Jeg har drukket kaffe med forældre og kæmpet røven ud af bukserne for at blive en bedre far. Jeg er blevet bedre. At være i kirke og skole med Aske i dag var så fedt. Fuck, hvor jeg elsker den dreng. Jeg elsker også hans søster, men hun har det bare lidt nemmere.

Nu kom fruen hjem fra julefrokost. Så har hun sikkert en masse spændende at fortælle. Imens konstaterer jeg at 2014 ikke har været noget perfekt år. Men for mig personligt har det været et af de bedre.

Print Friendly, PDF & Email