En masse

Dårlig dag på job. Var træt og uoplagt, og så sidder man bare der bag en computerskærm og føler sig ikke særlig flittig eller produktiv. At man bare nasser på en stakkels arbejdsgiver. Men så går det nok alligevel.

Så tog jeg ud og cykle med min bank. 19 mand cyklede vi 90 km i dejligt vejr. Så var jeg ikke træt længere. Da jeg kom i mål var der sandwich og sodavand. De var seje dem jeg cyklede med. Det sagde jeg til min bankrådgiver der cyklede en kortere rute. Han påpegede så at eftersom jeg cyklede med dem var jeg også sej. Tjah måske. Måske man ikke er hverken uduelig eller vildt sej. Måske man bare er et menneske der var uoplagt på job men som elsker at cykle.

Måske man bare er et gennemsnitligt menneske. Det har Morten Albæk skrevet en bog om. Den er jeg ved at læse. Det er godt nok.

I morgen kører jeg til Juelsminde og optager lidt video. Det bliver på ingen måder genialt eller mesterligt. Det bliver nok bare udmærket og brugbart til det det skal bruges til. Hverken mere eller mindre.

Print Friendly, PDF & Email