Koncertanmeldelser part 2

I går var jeg så i Herning. Jeg var der sammen med min old school buddy Lars Pedersen, som jeg ikke havde set siden 2003. Vi var til koncert med Bruce. Først var vi dog lige et smut i Klitmøller. Ja Klitmøller to timer nord for Herning. Og så tilbage igen og så til koncert og så med bus til Odense. Det var noget af en køretur, men det er jo helt i Bruce Springsteens ånd. Bruce var i topform i Herning. Det var lyden desværre ikke. Det sædvanlige problem. Så det var både en fantastisk koncert og en lidt skidt koncert. Herning er i øvrigt ikke noget for mig. Midtjylland er sådan lidt for krejleragtigt. Lidt for Låsby Svendsenagtigt hele vejen igennem. Lidt for Jens Ørgaard og Claus Steinleinagtigt. Og så går alle i Herning med grimme briller – fact.

BT’s Steffen Jungersen, som er stor fan af Bruce giver koncerten 6 ud af 6. Treo fra EB giver den kun 3, da lyden var for ringe. I Gaffa får den 4 ud af 6. I Henriks univers får den også 4 ud af 6. Bruce er uden tvivl til 6 ud af 6, men lyden og selve arrangementet med uendelige køer for at komme ind og ud stank altså big time.

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Koncertanmeldelser part 2”

  1. Hvad skal vi med Treo og co.? Når vi har Steffen Jungersen – fra Struer oprindeligt!

  2. I forbindelse med turen til Herning var vi faktisk først en tur i Klitmøller. Og det betød, at vi kørte gennem Struer, og her tænkte jeg faktisk på jer. Vidste ikke at SJ var fra Struer, men det er alle seje mennesker åbenbart 🙂

Lukket for kommentarer.