Jobmarked

Jeg læser jobannoncer for tiden. Jeg læser en del. Jeg kan ikke opfylde nogen af dem. Det er skørt. Jeg har en universitetsuddannelse, er ikke vildt gammel endnu og er i god fysisk form. Selv rengøringsjob kan jeg ikke opfylde kravene, da de kræver erfaring og omstillingsparathed og derudover er jeg megadårlig til at gøre rent. Måske jeg kunne komme i betragtning til et job som telemarketingsælgerting. De søger altid, da folk nok bliver ret så hurtigt slidt ned. Jeg ville også være ret elendig til at sælge over telefonen, da jeg både er en elendig sælger, samt har en form for telefonskræk.

Så er jeg bare uduelig og overflødig? Hmmm hvis man nu kigger rundt på jobmarkedet, så kan man jo se, at det ikke er supermennesker, der løber rundt og har arbejdet i Danmark. Hvordan har de fået deres arbejde? Jeg tror mange kender nogen, som kender nogen. Jeg må hellere til at kende nogen. Jeg kunne godt tænke mig at arbejde stille og roligt. Det her eneliv er for kedeligt.

 

Print Friendly, PDF & Email