Børn

Mine børn er med deres mor på Mallorca med resten af deres familie. Det er godt for dem. Jeg sidder så bare her og tænker på, hvor dumt det hele er. I fjernsynet kører en temaaften om curlingbørn. Lige nu handler det om barnepiger i England. Det er vanvittigt. Se det selv, jeg kan ikke forstå det. Det er rige mennesker, der betaler andre formuer for at lære deres børn alt muligt, såsom at gå på potte og sådan noget. I Danmark lader vi bare vores børnehaver om det.

Jeg aner ikke, hvad jeg skal give mig til uden børn. Jeg keder mig. Jeg er dårlig til at få tiden til at gå. Jeg burde få mig et job eller en hobby. I dag har jeg i det mindste gået en tur på et par timer. I morgen vil jeg cykle mig en tur. Jeg savner og er ensom. Sådan er der mange, der har det, men det skal nok ændre sig.

img_3774

Print Friendly, PDF & Email