Panama og nutellamadder

Vi vidste det jo godt. At de rige gemmer deres penge et sted som ingen ser. Vi vidste jo i bund og grund godt, at de rigtige nassere i dette samfund ikke er de arbejdsløse eller syge, men dem med lavest moral og flest penge. Det betyder ikke, at alle rige mennesker er onde. Det betyder dog bare, at menneskets moral falder i takt med at kontoens saldo stiger og stiger. Det er jo for mange milliarder kroner de har snydt og dermed stjålet af det danske system. Til gengæld skal jeg testes i hoved og røv for at få lov til at få dagpenge nu, hvor jeg skal skilles og finde et nyt sted at bo. Jeg lever med det og smiler sødt, mens de andre får sved på panden og sikkert giver janteloven skyld for det hele.

Nå men jeg har spist fire nutellamadder i dag. Det var rart. Om lidt henter jeg min dejlige datter og hendes veninde, der skal overnatte. Og så er der job, der skal søges og en bolig, der skal findes. Det skal nok gå, og det siger jeg ikke for, at man skal tænke, at jeg er åh så overskudsagtig, men fordi jeg mener det. Jeg bruger min vrede mod systemet til at komme videre. Vreden og nutella får mig i omdrejninger.

Og fik jeg sagt, at vi sælger økologisk tøj på chriswillbeck.dk. Hjemmesiden er lidt langsom og driller lidt. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg finder ud af det.

Print Friendly, PDF & Email