Ahh Crap

Det er bare noget lååååååååård, når ens fodboldhold er pivringe. Det er så fucking fandeme irriterende, at det arrrrggggghhhhhh. Og så prøver man at finde en forklaring, selvom det jo ikke er muligt. Så er det spillernes skyld, så er det direktørens, så er det ejernes skyld og nu får træneren også lidt af skylden. De kan ikke være det bekendt. Tænk på alle de frustrationer de skaber for stakkels mennesker, der ikke har andet at gå op i en latterlig lørdag eftermiddag. Og for at det ikke er nok med det, så blev Jürgen Klopp sgu indlagt med blindtarmsbetændelse og fansene udvandrede fra stadion på grund af de latterligt høje billetpriser. Ihhhh altså. 

Personligt har jeg overskud og har tabt mig, og kører sådan lidt med klatten, hvis jeg skal sige det selv, men hvad hjælper det, når Liverpool er så puhapivringeagtige, at det kvarte er mere end nok. 
Jeg savner Ian Rush og Sammy Lee og Graeme Souness og Kenny Dalglish og Bruce Bobbelnar og Alan Hansen og og og og og og fanderme også John Barnes, jeg er jo ikke racist for hunde. 
Print Friendly, PDF & Email